dissabte, 31 d’octubre del 2009

BERANUI-ESTAVILL "CELTICS"

Després, d´uns dies de repòs a causa d´un "pinzamiento lumbar", m´he decidit a sortir amb la BTT, per tal d´acumular uns quants Km més, he decidit fer tota la ruta per carretera per tal de no castigar en excés l´esquena, -no sugui el cas que tornem a recaure-.
Sortida desde La Pobla, direcció cap a Senterada, La Pobleta, La Plana i pujada cap a Beranui, per veure les espectacular vistes, que hi ha desde el Mirador de la Plaça de l´Esglesia, impresionant la vista de la Vall Fosca.
Tot seguit, tornada cap a La Pobla, però com anava bé de temps i de cames, m´he decidit a pujar cap ha Estavill, pujada de les que "piquent", peró també de les que val la pena, baixadeta tranquila i cap a casa, demà " descanso Dominical ", ja veurem que fem la setmana que bé ...


vistes desde el Mirador de Beranui




Estavill, deunidó la pujadeta, per arrivar fins aquí


Temps: 3 hores 10 minuts

Distància: 56,560 Km

Desnivell positiu: 1.152 m

FC x ´ 138



Ja ha començat la NBA, la de debò, li desitjo lo millor al Pau i la resta de jugador ACB, però espero que aquest any guanyin els CELTICS !!!!!!!

1 comentari:

  1. Hombre,
    un dels Celtics... recordes del quintet de lujo: Denis Johnson, Danny Ainge, Larry Bird, Kevin McHale i Robert Parrish... jo també era dels Celtics...
    La rutilla que has fet és un clàssic... DE LA CARRETERA... ves-hi pensant!
    A veure si aquesta setmana quedem...

    ResponElimina