dissabte, 17 d’octubre del 2009

TORNEM-HI

Encara amb els peus bastant fotuts, avui he anat a veure com estava, i he sortit a correr una mica, he sortit des del camp de futbol d´Aramunt, hi he fet la ruta de Montesquiu, Barranc, Nerets, baixada de Cassases i tornar a Aramunt pel camí e la font de la "O".
Encara tinc les cames carregades, suposo que encara dura el cansament de la Trail, però en general m´he trobat bastant bé, penso que fà falta una mica més de descans.
Demà festa, i el dilluns tornarem a jugar un partidet de bàsket.
Distància: 18.300 Km
Temps: 2 hores 47 minuts
FC x ´133

Gràcies a tots pels ànims rebuts.

Com avui no he fet fotos us penjo un parell de videos per alegrar la vista


Videos tu.tv


! aixó si que es un entrenament !




Videos tu.tv

3 comentaris:

  1. Carlos, avui he entrat al teu blog. Com vols que surti amb tu a fer res si ets un "pofessional" tio ?
    Ho dic en conya. A veure si em veig amb cor i et truco per fer alguna cosa, millor dit coseta, bé parlem amb propietat : per a què escalfis una mica!
    Felicitats pel blog1
    mia

    ResponElimina
  2. Veig que tens el mono del córrer, que dificil és estar-se quiet a casa quan un vol sortir a gaudir del seu esport... se'ns dubte, encara és aviat per tornar-hi, el córrer matxaca molt les cames, pensa en el que diu Carmichael, la part més important de l'entrenament és la recuperació i per anar més ràpid cal entrenar més lent, nomès cal posar-ho en pràctica per a comprovar-ho!
    Ens veiem

    ResponElimina
  3. Carlos, sort que estaves cansat pq sinó et casques un altra Trail! Tú si q estàs fet un tros d'animal! Ara a recuperar bé la musulatura per afrontar al 100% el pròxim repte!
    Cuidat!

    ResponElimina