dissabte, 9 de gener de 2010

PRIMER DIA A LA NEU....!!! ESPECTACULAR !!!

Avui primer dia de la temporada de raquetes,! i quin dia !, sol, molt fred i molt aire, però cap problema, que pujant el fred no t´afecta , l´aire es un altra cosa, emprenya bastant, però no passa res, la sensació d´anar amunt, amb aquesta ventisca, es al.lucinant.

El día a començat a les 7 del matí, despertarnos, una mica d´esmorzar, agafar les coses, i cap al cotxe, a Pobla no feia gens de fred, però al arribar a Sort, el vent ja era considerable. Una vegada ja a pistes, les nenes, - La Mireia i la Ylenia-, telecadira amunt i cap al curset, jo agafo les raquetes i xino xano, també cap amunt, al principi el fred es bastant viu, però a la pujada t´escalfes rapidament, en 38 minuts pujo fins la cafeteria, cota 2.000, deixo la nena amb la monitora, i tot i que les pistes de dalt son totes tancades, jo començo a pujar cap al llacAquí fà bastant fred, -14º marca el rellotge, a més la sensació de fred és bastant superior a causa del fort vent, que bufa.
Ja he arribat a la caseta dels Clots, hi ara, continuo pujant vorejant el llac, el dia es bastant clar i les vistes son bestials

el Llac, totalment nevat

Ara ja soc a la part més alta de l ´estació, 2.884m aproximadament, i aquí el vent ja es molt fort, així que seguint la carena, començo a baixar a poc a poc, ja que tot està molt gelat.

Avui he tingut la sensació que han obert les pistes per l´Enric i per mi, aquí l´Enric a punt d´arribar a la cota més alta d´Espot

Ja he arribat a la cafeteria, a veure si les nenes acaben el curset i anem dinar, que estic mort de gana, i després baixar tranquil.lament fins al cotxe, i tornada cap a la Pobla.

Primer dia de neu increible, la setmana que bé tornem a repetir.

Temps caminant: 2 hores 10 minuts

Distància: 8,160 Km

Desnivell Positiu: 870 m

1 comentari:

  1. Llàstima del vent i del fred. Celebro que ho hagis disfrutat!

    ResponElimina