dimarts, 18 de maig del 2010

BTT PER BOUMORT

Un gran dia de BTT, avui per Boumort amb el Ramon, no ha fallat res ni el temps, ni les forçes, ni la companyia, la ruta comença a Ortoneda, així que carreguem les bikes i cap a dalt...agafem les motxiles, aigua,etc, etc, etc, i a les 9:45 ja estem pedalan.
La pujada es dura, i llarga, però entre "marujeos", una paradeta per veure, ara fem unes fotos, anar mirant les impresionants vistes, ara veiem un esquirol, osti tú ara ens creua un isard, sense adonar-nos gaire, ja som a dalt.
Parada obligada al refugi, per repostar forçes, un bocata, aigua i quatre fruits secs, i com veiem que es d´hora el Ramon em porta fins un turonet, on trovem unes vistes espectacular de tota la Vall de Cabó, amb el Cadí al fons i l´impresionant Pedra Forca, també es pot veure el Cantó i Andorra.....realment només per aixó val la pena pujar....em de tornar Ramon !!!!! que ha sigut un éxit.
Les fotos reglamentàries i cap a baix que fà baixada, una baixada rapidíssima que ens porta fins a Pessonada, passant per la Font de Meta (es diu així, no?), i Carreu....
Un cop a Pessonada, tornem a trovar l´asfalt i d´aquí fins a La Pobla, un passeig
Bé una sortida molt recomanable, i que s´haurà de tornar a repetir

Distància: 50 km
Temps Pedalant: 5 hores i 13 minuts
Temps Sortida: 6 hores, sense viatge de cotxe
Desnivell Positiu: 1.637 m



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada