diumenge, 22 d’agost del 2010

BTT MARE DE DÉU D´ESPLÀ

Per fí diumenge, i sortida amb el Ramón, lo que havia de ser una sortida més o menys "curta", s´ha convertit en una sortida de nivell, i un pél durilla, ja que em decidit anar a l´Ermita de la Mare de Déu d´Esplà.


Amb la fresca agafem les bikes i xino-xano cap a Gerri, a partir d´aquí tot pujada, i deunidó quina pujada, llarga però llarga i els tres últims km, bastant durs, però natres amunt, i amunt.

Les vistes durant la ruta són realment espectaculars, ja que tot el recorregut es paral.lel a la pendent de la muntanya, hi ha mida que vas guanyant alçada, el precipici que tenim a l´esquerra es fà cada cop més impressionant.

Un cop a dalt, les fotos, la firma al llibre, una mica d´aigua, unes "chuches", i a vall pel mateix camí, ja que la idea d´anar a buscar la pista de Boumort, la descartem ja que supossaria dos o tres hores més de bike, i avui no tenim gaire més temps, quedarà pendent per un altre dia

La baixada........, amb molt de compte, per les pedres, la gravilla, el precipici de la dreta, un parell de 4x4 que em trovat.......tot i aixó la baixada la fem bastant ràpida, gràcies al Ramón que en aixó de baixar es tot un crack

Distància: 55 km
Temps: 4 hores i 50 minuts
Desnivell Positiu: 1.568 m
PC x´121

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada