diumenge, 15 de novembre del 2009

EXCURSIÓ EN BTT

Després d´aixecarme amb unes "agulletes" considerables de la pallissa d´ahir, i amb ganes de fer poca cosa............., avui a tocat fer una petita excursió amb la Ylenia, la Mireia i la Sonia, amb Btt.

Sortida desde la Garrafeta, i direcció cap a Aramunt, una vegada allí, paradeta obligada per repostar, una mica d´aigua i uns caramels, des de allí em agafat el camí que surt de la casa del Oliva, i porta fins a Sant Martí, una pista bastant "planeta", per iniciarse en la Btt.

Segona paradeta a l´alçada dels dos roures enormes que es troven a prop de Sant Martí, una mica més d´aigua, unes barretes, i cap a Sant Martí, una vegada al poble, iniciem la baixada cap a l´Ermita dels Socors, - es extrany però a la baixada ningú s´ha queixat ! - , ja estem a la carretera del Llac i d´aquí fins a La Pobla només ens queda el " repechón dels Socors", i ja haurem arribat............., al final totes contentes i amb ganes de repetir......suposo???
Distància: 14, 12 Km
Temps: 1 hora 28 minuts, pedalant
primer avituallament, font d´Aramunt
Hayyy ! lo que costa pujar.........
imatges de la dura ascensió

No ho diuen, però deuen pensar: ! la mare que va parir la Bici !

Vinga que ja estem a dalt !

no puc més, em baixo de la bici

segon avituallament

Per fí, ja som a Casa !!!!!,... però si encara feu molt bona cara...., per mi que no us heu cansat gaire ??????, el próxim día li fotrem una mica més de canya !!!

1 comentari:

  1. Així m'agrada, que la "cantera" estigui ben cuidada i no deixi de fer activitat...

    Au!!

    ResponElimina