dimecres, 18 de novembre del 2009

EL " DREAM TEAM " DE LA BTT

Tothom coneix el gran i únic " Dream Team ", que ha existit mai, i existirà .... efectivament l´equip de la NBA de Barcelona ´92, únic e irrepetible



Molt més aprop, al Pallars Jussà concretament, tenim un altre "Dream Team ", potser no es tant mediàtic, però es igual d´impressionant, els coneixeu ????



El Carlos, el David, el Xavi i el Marc, són 4 "cracks" de la BTT, i de l´esport en general, avui he tingut la sort de sortir amb tots cuatre a fer un tomb per Isona i rodalies, i t´ adones realment del nivell que té la gent que entrena amb voluntat i sacrifici dia a dia, lo que per ells és simplement una sortida "tranquileta per anar a rodar", per qualsevol mortal es un entreno d´un nivell considerable.

Avui he disfrutat com un nen amb sabates noves, normalment surto sol, i no té res a veure sortir sol a sortir amb companys, tots sembla més fàcil, es molt més entretingut, passa el temps volant, en resum els Km cauen amb més facilitat.

La sortida ha començat a Isona, direcció cap a Abella, amb una pujadeta que deunidó, hem arribat fins a Boixols i d´allí per una trialera guapíssima - un pél técnica -cap al Castell de Llordà, una vegada al Castell, baixada per carretera, i tornada cap a Isona. Durant el recorregut les obligades fotos, les xerrades amb aquest, amb l´altre......, alguna petita averia, paradeta per menjar alguna cosa,......... molt bon rotllo, i tot aixó amb un dia esplèndit -on està el fred -, que més es pot demanar ?


" Lo dicho ", ha sigut un plaer, gràcies a tots i espero poder repetir el pròxim dia que sortiu de "tranquis"



Al fons el Coll del Trunfo




primera averia del día



Sembla primavera !




una mica de Paleodieta............




Aquest gos a fet més Km que nosaltres, vaya Crack !




El Castell de Llordà




segona averia del día


Temps: 3 hores 19 minuts
Distància: 38 Km
Desnivell Positiu: 1.370 m
FC x ´ 139

3 comentaris:

  1. Carlos, ha estat un plaer haver compartit sortida amb vosaltres!
    Si tu has disfrutat, jo tmb ho he fet, i molt!!
    Tot ha estat perfecte, la companyia, el dia, el recorregut.... genial!
    Repetirem aviat eh!!
    Una abraçada Carlos!

    ResponElimina
  2. jejeje..veig ke as disfrutat com un enano...es de lo ke es tracta.jo tambe e xalat molt,ja repetirem,pero a de fer bo,ja saps ke amb fred em costa.
    bons companys i bona ruta.
    mos veiem praci.
    cuidet,i afluixa!
    carlos.

    ResponElimina
  3. Carlos, això és com la corte del rei Arturo, des d'ahir estas nomenat membre del grup selecte de BTT del Pallars, ara ja ets un dels nostres i per tant ja tens el dret a fotre canya!
    REpetirem segur, de tranquis o no, però repetirem!

    ResponElimina